SoundCaring

SoundCaring

Een draagbaar echografieapparaat met korting kopen

Voor aanstaande moeders in afgelegen gebieden kan echografie het verschil betekenen tussen een veilige en gevaarlijke bevalling. Voor kinderen die lijden aan reumatische hartziekten in Sub-Saharaans Afrika of Zuid-Azië kan echografie lijden tot levensreddende behandelingen. Omdat onze apparatuur bij uitstek geschikt is voor deze moeilijke omgevingen, zien wij het als onze plicht om deze waardevolle technologie beschikbaar te maken voor wie deze het meest nodig heeft.

De Sonosite-programma's SoundCaring en Global Health Loaner stellen de draagbare echografiesystemen van Sonosite ter beschikking van humanitaire hulpverleners in afgelegen, arme gemeenschappen met weinig of geen toegang tot echografie.

Wij zijn erg blij met de vele verhalen over de impact die onze systemen overal ter wereld kunnen hebben. Op de Sonosite Global Health-blog kunt u verschillende van deze verhalen lezen.

Sonosite SoundCaring-aanvraagformulier

Geïnteresseerde organisaties moeten voldoen aan bepaalde toelatingsvoorwaarden, zoals beschreven in onze aanvraagprocedure. Aanvragen moeten ten minste drie maanden voor de gevraagde leveringsdatum worden ingediend. Aanvraagformulier downloaden.

Page Category: