Sportgeneeskunde

Draagbare, duurzame echografie voor sportgeneeskunde

Professionals in de sportgeneeskunde weten dat de gezondheid en de sportcarrière van hun patiënten op het spel kan staan. Ze weten ook dat de point-of-care echografie- en naaldvisualisatietechnologie van Sonosite ter plekke antwoorden kan geven: op kantoor, op het veld en bijna overal waar sportblessures voorkomen. De mogelijkheid om trauma in realtime te beoordelen, helpt artsen aanzienlijk om een professionele sporter of amateur snel ter plekke te behandelen of veilig terug op het veld te krijgen.

In sportgeneeskunde kan het 'point-of-care' vrijwel overal zijn: op het veld, op de baan of langs de weg. Daar komen de duurzaamheid en draagbaarheid van echografieapparaten van Sonosite echt tot hun recht. 

Bennetts British Superbikes gebruikt de Sonosite iViz als onderdeel van hun zorgvuldig samengestelde medische zorgsysteem. 

Wat klanten in de sportgeneeskunde zeggen over point-of-care-echografie van Sonosite

“Ik zag net met de X-Porte het bovenste glenohumerale ligament onder de biceps; dat had ik nog nooit eerder zo goed kunnen zien. Echt geweldig!"

Alan M. Hirahara, MD, FRCSC; orthopedisch chirurg gespecialiseerd in sportgeneeskunde

“Met snelle, efficiënte en krachtige beeldvorming kunnen orthopedisch chirurgen de patiëntenzorg verbeteren en de totale zorgkosten verminderen."

John S. Reach Jr., MD, Director of the Yale Foot and Ankle Service, Assistant Professor of Orthopedic Surgery, Yale School of Medicine, New Haven, Connecticut

“Draagbare echografie is goedkoper, direct beschikbaar en biedt een uitstekende resolutie zonder straling. Daar staat tegenover dat MRI soms lastig te plannen is, niet naar het point-of-care gebracht kan worden en niet gebruikt kan worden bij patiënten met een pacemaker of die aan claustrofobie lijden."

Levon Nazarian, MD, Professor of Radiology,
 Vice Chairman of Education,
 Director of Muscular Ultrasound, 
Jefferson Medical College of Thomas Jefferson University, 
Philadelphia, Pennsylvania

Gerelateerde artikelen

Page Category: