Wij kiezen Sonosite: echografie-opleiding

Online training voor point-of-care echografie

We vinden het belangrijk om medische professionals op te leiden in het gebruik van echografie aan het ziekbed. Als klant van Sonosite hebt u exclusieve toegang tot ons opleidingsbeheersysteem Sonosite Institute. Het is opgebouwd uit medische opleidingsmodules en klinische gidsen.  Zelfs wie geen klant is, kan onze workshops visuele geneeskunde volgen, onze mobiele echografietrainingsapp gebruiken, onze instructievideo's bekijken op ons YouTube-kanaal of op aanvraag onze door artsen gegeven echografiewebinars bijwonen.

 

ECHOGRAFIEWEBINARS

Bekijk op aanvraag webinars wanneer en waar u wilt. We werken samen met opleiders in de gezondheidszorg in de gehele wereld om op specifieke specialismen gerichte opleidingsmiddelen voor point-of-care echografie te ontwikkelen. 

SonoAccess is onze uitstekende echografie-app die is ontwikkeld voor de medische professional en geneeskundestudenten. Het heeft een uitgebreide klinische educatieve inhoud, producthandleidingen, instructievideo's, klinische beelden en referentiegidsen voor point-of-care-echografie.


"In de gehele wereld hebben veel artsen beperkt toegang tot point-of-care echografiemiddelen en we streven ernaar die kloof te overbruggen. We zijn ervan overtuigd dat de opleiding van artsen leidt tot betere patiëntenzorg, en dat is ons uiteindelijke doel.

- Diku Mandavia, Senior Vice President en Chief Medical Officer, Fujifilm Sonosite


Zoek het juiste Sonosite-echografiesysteem

Als u met een Sonosite-vertegenwoordiger wilt spreken of een demonstratie van een Sonosite-machine wilt, kunt u online contact met ons opnemen of ons plaatselijk kantoor bellen

 

Contact

 

Page Category: