Sonosite Institute

Begin nu met point-of-care echografietrainingen

Sonosite Institute is een educatieve hulpbron die bij de aankoop van uw SonoSound-echografiesysteem is inbegrepen. Klanten van Sonosite kunnen gebruikmaken van de prachtig ontworpen cursussen op het gebied van point-of-care echografie (POCUS) met webinars, 3D-video's, casestudy's, tests en referentiemateriaal. Alle hulpbronnen zijn nu beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans, Duits, Japans en Chinees!

Verdiep u in onderwerpen op uw medisch vakgebied of kom meer te weten over populaire thema's zoals zenuwblokkades voor het vermijden van opioïden, luchtwegbeheer of eFAST-onderzoeken voor trauma's. U kunt ook cursussen buiten uw vakgebied volgen om uw kennis te verbreden en een specialist voor point-of-care echografie in uw instelling worden.

Sonosite Institute biedt:

 • Exclusieve toegang alleen voor Sonosite-klanten
 • Zelfstudie in het tempo dat het beste bij u past
 • Toegang vanaf elk apparaat met internetverbinding: telefoon, tablet en pc
 • Casestudy's, webinars, klinische beelden en video's voor specifieke specialismen
 • Gemakkelijk volgen van uw voortgang via cursussen, testscores en eindcertificaten

 

Wilt u lid worden van het Sonosite Institute? Ga aan de slag met point-of-care echografietrainingen, het is nu beschikbaar in zes talen!

Nu lid worden

Al lid van Sonosite Institute?

Aanmelden

 

Uw Sonosite-serienummer opzoeken

Voor Sonosite Institute zijn een werkend e-mailadres en het serienummer van een Sonosite-echografiesysteem nodig. Uw Sonosite-serienummer opzoeken

 

Verbeter uw echografievaardigheden

Of u nu veel of weinig ervaring hebt met echografie, Sonosite Institute biedt u meer kennis en vertrouwen bij het gebruik van point-of-care echografie in uw dagelijkse praktijk. Enkele voorbeelden van de waardevolle informatie die we bieden:

 

Online echografiecursussen voor specifieke specialismen

Sonosite Institute is opgebouwd rond leertrajecten voor point-of-care echografie in specifieke specialismen. Elke cursus bestaat uit zeven delen die gebruik van echografie op eenvoudig, gemiddeld en geavanceerd niveau behandelen via lesplannen met normale anatomie, pathologie en technieken.

Met een test vooraf kunt u uw huidige kennisniveau bepalen. Daarna geven tests halverwege en na afloop aan hoeveel u hebt geleerd. U ontvangt een eindcertificaat als u bij de test na afloop minimaal 80% scoort. U kunt belangrijke informatie markeren met een bladwijzer en uw huidige en afgeronde cursussen monitoren terwijl u uw leerdoelen voltooit.

 • Bestudeer meer dan 40 medische specialismen, van anesthesiologie tot vaattoegang
 • Zoek cursussen op medisch specialisme of sorteer ze op titel of datum
 • Monitor uw voortgang in elke cursus
 • Verdien een eindcertificaat voor elke cursus in uw medisch specialisme

 

Workshops visuele geneeskunde voor point-of-care echografie

Probeer de nieuwste point-of-care technologieën uit en perfectioneer uw scantechniek met de programma's voor visuele geneeskunde van Sonosite. Door middel van praktische sessies en vraag-en-antwoordmogelijkheden met point-of-care experts en artsen, doet u vertrouwen op om point-of-care echografie toe te passen in uw dagelijkse medische praktijk.

Met workshops visuele geneeskunde kunt u:

 • Echografie oefenen op levende modellen
 • Diepgaande vraag-en-antwoordsessies beleven met klinisch experts
 • Leren injecteren met naaldgeleiders op simulatiemateriaal

 

Evenementen rond point-of-care echografie

Vind professionele evenementen en workshops bij u in de buurt en in de rest van de wereld. Sonosite Institute geeft op een handige plek bij elkaar een overzicht van populaire evenementen in de hele wereld.

 

Webinars over point-of-care echografie

Leer nieuwe of populaire vaardigheden in on-demand webinars onder leiding van deskundigen. Zij beschrijven best practices voor point-of-care echografie, de juiste technieken en veelvoorkomende valkuilen bij het scannen. De exclusieve webinars van het Sonosite Institute behandelen tal van medische specialismen, onderzoeken en procedures.

 

E-bibliotheek point-of-care echografie

U kunt op elk gewenst moment terecht in de e-bibliotheek van het Sonosite Institute. De e-bibliotheek bevat 3D-lesmateriaal, pathologische informatie en videofragmenten en afbeeldingen over point-of-care echografie.

 

Vergoedingsgidsen point-of-care echografie (alleen VS)

Doordat de informatie over dekkingsvoorwaarden, vergoedingen en betaling van diagnostische en echografiegeleide procedures voortdurend verandert, is het belangrijk om de juiste coderings- en factureringsgegevens te gebruiken. Onze sectie over vergoedingen bevat nuttige richtlijnen voor deze onderwerpen, die jaarlijks worden bijgewerkt.

Page Category: