Sonosite Global Health-programma

Sonosite mobile ultrasound project

Draagbare echografietoestellen voor medische missies

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie heeft meer dan 60% van de wereldbevolking geen toegang tot echografie voor medische diagnostiek. Wij werken aan het verlagen van dat cijfer.

Van de jungles in Panama tot de bergen van Nepal: met ons Global Health-programma kunnen artsen draagbare echografie gebruiken bij patiënten en instellingen die vanwege sociale omstandigheden, afgelegen locaties of gebrek aan financiële middelen geen toegang hebben tot medische beeldvorming. We hebben twee programma's opgezet voor professionals in de gezondheidszorg die patiënten point-of-care-echografie willen bieden. Lees meer over het verschil tussen ons SoundCaring-programma en ons Sonosite Global Loaner-programma en dien online een aanvraag in of neem contact met ons op. 

 

Sonosite SoundCaring-programma  

Het SoundCaring-programma van Sonosite helpt in aanmerking komende medische organisaties bij de aankoop van nieuwe of gereviseerde draagbare echografiesystemen tegen een gereduceerde prijs. Lees hoe u echografieapparatuur tegen een gereduceerde prijs kunt aanschaffen

Meer info

Het Global Loaner-programma van Sonosite leent echografieapparatuur uit aan professionals in de gezondheidszorg in de VS die werken voor non-profitorganisaties. Lees hoe u een aanvraag kunt indienen om echografieapparatuur te lenen

Meer info

 

Wereldgezondheidsverhalen 

Onze grootste inspiratie zijn de artsen die point-of-care-echografie naar de patiënt brengen. Ga naar de blog van Sonosite om de wereldgezondheidsverhalen over hen en hun werk te lezen. 

 


"Artsen komen soms in een situatie terecht waarvoor ze niet de juiste apparatuur of ervaring hebben. De afstanden en het gebrek aan vervoersmogelijkheden maken het snel stellen van een juiste diagnose cruciaal om de patiënt zo snel mogelijk de juiste zorg te kunnen bieden. Het is gemakkelijk om te begrijpen hoe nuttig een draagbaar echografietoestel in handen van een bekwaam technicus kan zijn in zulke omstandigheden." 

- Ingrid Yuile, plaatsvervangend echografist, Perrycoe Health in "Gebruikersverhalen: echografie voor Mongolië" 

 


Sonosite Wereldgezondheidsvideo's

Page Category: