Word lid van het nieuwe Sonosite Institute!

October 25, 2018

Heeft u ooit overwogen om een point-of-care echografiesysteem aan te schaffen maar weet u niet waar u moet beginnen?

Fujifilm Sonosite-klanten beschikken over een krachtig hulpmiddel waarmee zij het systeem sneller onder de knie krijgen en waadoor de POCUS-leercurve dus ook minder steil wordt.

 

Hierbij stellen we u graag voor aan het geheel nieuwe Sonosite Institute, ons online onderwijsportaal voor POCUS, exclusief voor onze Sonosite-klanten. Nog meer goed nieuws? Lidmaatschap van het Sonosite Institute is inbegrepen bij de aankoop van een echografiesysteem van Sonosite.

U weet natuurlijk al dat echografie op het point-of-care het zorgtraject en de resultaten ervan kan verbeteren. Nu beschikt u dus ook over alle hulpmiddelen en ondersteuningsmaterialen die u nodig heeft om een vaardige POCUS-gebruiker te worden zodat u uw patiënt nog beter van dienst kan zijn.

 

Leden van het Sonosite Institute hebben toegang tot vele honderden uren aan video's en educatieve middelen over point-of-care echografie, die allen online en op aanvraag beschikbaar zijn.

Meer informatie over het Sonosite Institute vindt u hier

 

Wilt u zich aanmelden?

Als u al lid bent van het Sonosite Institute kunt u uw nieuwe account openen door uw wachtwoord hier opnieuw in te stellen. Voer gewoon uw e-mailadres in en we sturen u een e-mail met een reset-link voor uw wachtwoord. Als u een Sonosite-klant bent maar u heeft het Sonosite Institute nog niet eerder gebruikt, dan kunt u zich bij het Sonosite Institute direct als lid aanmelden. U hoeft alleen uw Sonosite-serienummer op te geven om lid te worden. In de onderstaande video kunt u zien waar dit nummer te vinden is. 

Share