Aan de slag met Sonosite-echografie

Aan de slag met draagbare echografie

Draagbare echografiesystemen van Sonosite zijn helemaal vanaf het begin ontworpen in samenwerking met artsen en daarom is het zo gemakkelijk om met de apparaten aan de slag te gaan. Lees verder om te ontdekken hoe we bij elke stap samenwerken met artsen.

Contact

 


Een klinisch partnerschap met volledige ondersteuning

We leveren een complete echografieoplossing, van klantenservice op locatie tot exclusieve klinische educatie voor klanten. Lees meer over hoe we bij elke stap samenwerken met artsen.

Uw systeem installeren

Nadat u uw Sonosite-systeem hebt aangeschaft, helpt een klinisch specialist van Sonosite u met het uitpakken en installeren van uw systeem en eventuele netwerkvoorzieningen om ervoor te zorgen dat uw systeem gebruiksklaar is.

Uw klinisch team trainen

Na de installatie van uw systeem biedt onze klinische specialist educatieve klantenondersteuning op locatie om ervoor te zorgen dat u en uw team weten hoe u alles uit uw nieuwe Sonosite-systeem kunt halen.

Kennismaking met Sonosite-educatie

Ons klinische team zorgt ervoor dat u aan de slag kunt met onze online educatieve hulpbronnen, van onze gratis mobiele app tot ons exclusieve klinische educatieplatform voor klanten: het Sonosite Institute.

Ondersteuning en service

Mocht er zich een probleem voordoen, dan hebt u volledig toegang tot ons bruikleenprogramma voor echografiesystemen. En als u telefonisch een expert wilt spreken, is het goed om te weten dat het ondersteuningsteam van Sonosite 97% van de oproepen binnen 60 seconden beantwoordt.


Sonosite is marktleider in point-of-care-echografie

Waarom kiezen meer artsen voor echografie van Sonosite dan van enig ander merk? Dankzij onze focus op educatie, duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak kunnen we behalve een machine ook een langdurig partnerschap aanbieden.Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze complete echografieoplossingen

 

Page Category: