Frequently Asked Questions

General

Vanaf mei 2018 worden er geen producten en accessoires van BioZ verkocht of ondersteund.

Sonosite PX

De Sonosite PX-standaard is speciaal ontworpen voor dit echografiesysteem. Dit systeem is niet compatibel met andere standaarden van Sonosite.

De Sonosite PX kan zonder de Sonosite PX-standaard gebruikt worden. Gebruik van de standaard wordt echter aangeraden. De standaard biedt een aanpasbaar werkoppervlak, Triple Transducer Connect, aansluitingen voor in- en uitvoer, ingebouwde transducerhouders en verschillende andere functies om efficiënter te werken. Als u interesse heeft in een draagbaar POCUS-systeem, neem dan contact op met uw Sonosite-vertegenwoordiger voor advies.

Bij aankoop van uw Sonosite PX ontvangt u alle functies en modi die beschikbaar zijn voor het systeem. U hoeft geen opties uit een lijst te kiezen, behalve de weergavetaal.

Sonosite PX werkt op 2,4 GHz en 5,0 GHz, afhankelijk van de regelgeving rond bandbreedte in uw land. U hoeft geen aparte plug-in module te kopen.

PowerPark voor Sonosite PX werkt met bestaande docks (het gedeelte op de vloer). Het onderdeel op de standaardbasis is uniek voor Sonosite PX en is niet inwisselbaar met een soortgelijk onderdeel van een ander Sonosite-systeem. Met PowerPark kunt u uw echografiesysteem op een handige, centrale locatie neerzetten tijdens het opladen voor snoerloos gebruik. Neerzetten, vastklikken, opladen.

Het besturingssysteem van Sonosite PX is Windows 10 IoT Enterprise 2019 LTSC. De besturingssystemen en services zijn extra beveiligd door middel van hardening. Het systeem voldoet aan de strenge Federal Information Processing Standards (FIPS) voor gematigde beveiligingscontroles met behulp van FIPS199, FIPS200 en NIST 800-53.

Sonosite PX heeft zowel een touchscreen als fysieke knoppen naar aanleiding van feedback van artsen tijdens interviews en focusgroepen. Het touchscreen biedt verbeteringen, waaronder naar gebruik ingedeelde werkprocessen, zoals patiëntgegevens, werkbladen en rapporten, en geoptimaliseerde onderzoekstypen met de aantekeningen en berekeningen die nodig zijn voor het onderzoek. Vaak gebruikte functies zoals het beeld versterken, stilzetten en opslaan zijn altijd binnen handbereik via fysieke knoppen. De knoppen hebben een unieke vorm en zijn gegroepeerd voor gemakkelijke herkenning, zodat artsen hun ogen op de monitor en de patiënt kunnen houden.

180PLUS and SonoHeart Elite

Vanaf 2016 worden er geen producten en accessoires uit de Sonosite 180-productlijn verkocht of ondersteund. SiteLink is echter compatibel als de weergegeven ARM-versie met 02 begint nadat u op Function en i hebt gedrukt.

Titan

Vanaf maart 2016 wordt de Sonosite Titan met bijbehorende accessoires niet meer verkocht of ondersteund.