Ziekenhuisgeneeskunde

Ziekenhuisartsen weten meesterlijk door het labyrint van specialismen en afdelingen te laveren om opgenomen patiënten complete zorg te bieden. Ziekenhuisartsen zijn niet alleen verantwoordelijk voor het behandelen van de klinische problemen van ernstig zieke patiënten, ze moeten daarbij ook zo efficiënt mogelijk omgaan met de middelen van het ziekenhuis. De draagbare echografieapparaten van Sonosite helpen ziekenhuisartsen om aan die eisen te voldoen.

Sonosite levert een reeks producten op maat met de volgende kenmerken:

  • Geavanceerde beeldvormingsfuncties voor een uitstekende beeldkwaliteit met minimale toetsbediening
  • Vloeistofdichte gebruikersinterface die snel en eenvoudig gereinigd en gedesinfecteerd kan worden
  • In minder dan 20 seconden van koude start tot scannen
  • Specifiek ontworpen modellen voor point-of-caretoepassingen
  • Voldoen ruimschoots aan de Amerikaanse militaire specificaties voor duurzaamheid
  • Toonaangevende garantie van 5 jaar
  • Uitgebreide trainings- en onderwijsprogramma's

Wat onze klanten zeggen

“Het is zo veel bevredigender om te kunnen zien wat je doet met echografische geleiding. En omdat ik weet dat het voor patiënten veiliger is, vind ik dat ik dat als arts moet doen.”

Bradley T. Rosen, MD, MBA, FHM, medisch directeur, ISP Hospitalist Service Proceduralist, Cedars-Sinai Medical Center, Los Angeles, Californië

“Ik ben enorm onder de indruk van het serviceniveau, de commitment en het professionalisme van Sonosite. Van de verkoopmedewerkers en de applicatiespecialist tot de directeuren, elke ontmoeting met de mensen van het bedrijf is collegiaal en educatief geweest.”

Joshua D. Lenchus, DO, RPh, FACP, FHM, Assistant Professor klinische geneeskunde, divisie ziekenhuisgeneeskunde, afdeling geneeskunde, University of Miami, Miller School of Medicine, Associate Program Director, Jackson Memorial Hospital Internal Medicine Residency Associate Director, UM-JMH Center for Patient Safety, Miami, Florida

Wist u dat echografiegestuurde zenuwblokkering de behoefte aan opioïden vermindert?

Zie hoe het St. Joseph's Health Care System echografie gebruikt om de afhankelijkheid van opioïden bij patiënten te verminderen.

‍‌

Gerelateerde artikelen

Page Category: