Spoedeisende geneeskunde

Professionals in de gezondheidszorg beseffen dat kennis in combinatie met de juiste medische technologie tijd bespaart en levens redt. Artsen op de spoedeisende hulp gebruiken point-of-carevisualisatie zoals de naaldvisualisatietechnologie van SonoSite om snelle en onmiddellijke klinische informatie te verkrijgen, de patiëntveiligheid te vergroten, de efficiëntie te verhogen en complicaties te verminderen.

Spoedeisende geneeskunde

Bij SonoSite weten we dat artsen op de spoedeisende hulp uiterst specifieke vereisten hebben. Wij leveren producten die hen daarbij helpen en bijzonder geschikt zijn om volledige diagnostische mogelijkheden aan het bed te bieden. Snelle, hoogwaardige beeldvorming op het point-of-care redt levens, vergroot de patiëntveiligheid en verbetert de efficiëntie van artsen.

Wat onze klanten zeggen

“Er zijn heel veel patiënten die niet meer zouden leven als ze naar een andere afdeling voor spoedeisende hulp waren gegaan. Het feit dat echografie altijd beschikbaar is, verlaagt de drempel voor levensbedreigende aandoeningen. Je wilt antwoorden en je wilt precisie. Echografie biedt je beide.”

—J. Christian Fox, Director of Emergency Ultrasound, University of California, Irvine Medical Center, Irvine, Californië

“Echografie toont anatomie die voorheen niet te zien was. Het biedt artsen volledig zicht, zodat ze eerst kunnen verifiëren of een ingreep nodig is en die ingreep vervolgens veiliger en effectiever kunnen uitvoeren door de ingreep visueel te geleiden.”

—Paul R. Sierzenski, MD, RDMS, FAAEM, FACEP, Director of Emergency, Trauma and Critical Care Ultrasound, Director Emergency Ultrasound Fellowship, Christiana Care Health System, Newark, Delaware

Wist u dat echografiegestuurde zenuwblokkering de behoefte aan opioïden vermindert?

Zie hoe het St. Joseph's Health Care System echografie gebruikt om de opioïdencrisis aan te pakken.

‍‌

Gerelateerde artikelen

Page Category: