Voldoen ruimschoots aan de Amerikaanse militaire specificaties voor duurzaamheid.

Teams voor spoedeisende hulp hebben betrouwbare hulpmiddelen nodig om patiënten onder de meest traumatische omstandigheden te kunnen helpen. Hulpverleners gebruiken al meer dan tien jaar de lichte, betrouwbare echografieapparaten van SonoSite voor triage en point-of-carediagnostiek in spoedeisende situaties.

Niet alleen ambulance- en medische vervoersdiensten maar ook rampenteams en het leger gebruiken de echografieapparaten van SonoSite. Onze systemen en transducers voldoen ruimschoots aan de Amerikaanse militaire specificaties voor duurzaamheid. En dit geldt ook voor onze producten van de nieuwste generatie: ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van robuustheid en betrouwbaarheid, en zijn binnen enkele seconden na een koude start klaar om te scannen. Het NanoMaxx-echografiesysteem is vanwege het gebruiksgemak en de bewezen betrouwbaarheid ideaal voor de pre-ziekenhuisomgeving.

SonoSite levert een reeks producten op maat met de volgende kenmerken:

  • Geavanceerde beeldvormingsfuncties voor een uitstekende beeldkwaliteit met minimale toetsbediening
  • Vloeistofdicht zodat oppervlakken snel en eenvoudig gereinigd en gedesinfecteerd kunnen worden
  • In minder dan 20 seconden van koude start tot scannen
  • Specifiek ontworpen modellen voor point-of-caretoepassingen
  • Voldoen ruimschoots aan de Amerikaanse militaire specificaties voor duurzaamheid
  • Toonaangevende garantie van 5 jaar
  • Uitgebreide trainings- en onderwijsprogramma's

Wat onze klanten zeggen

“Ik werk bij de brandweer van Odessa en heb de afgelopen tien jaar ambulancemedewerkers getraind in het gebruik van echografie in de pre-ziekenhuisomgeving. De systemen van SonoSite zijn ongelofelijk gebruiksvriendelijk, draagbaar en duurzaam. Ze hebben dan ook een grote verandering teweeggebracht in de dynamiek waarin hulpverleners diagnoses stellen op het point-of-care. Ambulancemedewerkers kunnen een patiënt snel scannen op interne bloedingen en bepalen of ze de chirurg moeten oproepen om naar hun lokale traumacentrum te komen. SonoSite heeft medewerkers in de spoedeisende hulp waardevolle technologie in handen gegeven, die grote voordelen biedt aan patiënten op het point-of-care.

David Spear, MD, EMS Medical Director, Odessa, Texas

“SonoSite maakt apparatuur die in elke omgeving goed presteert. De apparaten zijn gebruiksvriendelijk, robuust en snel in te zetten. Ze bieden de HD-beeldvorming die militaire veldhospitaals in oorlogsgebieden gebruiken en die nu ook wordt toegepast in pre-ziekenhuisomgevingen in de VS en op mijn eigen afdeling voor spoedeisende hulp in San Antonio. San Antonio AirLIFE onderzoekt momenteel de mogelijke rol van echografie in pre-ziekenhuisomgevingen. Ik ben benieuwd naar alle nieuwe toepassingen voor echografieproducten die buiten de radiologie om gebruikt kunnen worden.”

Craig Manifold, DO, Chief of Emergency Services, Southeast Baptist Hospital, San Antonio, Texas, 149th Medical Group, Texas Air National Guard

Gerelateerde artikelen

Page Category: