Orthopedie

Orthopedisch chirurgen ontdekken de waarde van echografische visualisatie om letsel en functie te beoordelen en de nauwkeurigheid van interventionele procedures te verbeteren. SonoSote werkt nauw samen met orthopedisch chirurgen om beeldvormingsoplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de snel toenemende klinische vereisten van dit specialisme.

Professionals in de gezondheidszorg weten dat betere informatie kan leiden tot sneller herstel. Daarom gebruiken vooruitstrevende orthopedisch chirurgen de point-of-care echografie- en naaldvisualisatietechnologie van Sonosite om sneller nauwkeurige diagnoses te kunnen stellen.

Wat onze klanten zeggen

“Met snelle, efficiënte en krachtige beeldvorming kunnen orthopedisch chirurgen de patiëntenzorg verbeteren en de totale zorgkosten verminderen.”

John S. Reach Jr., MD, directeur van de Yale Foot and Ankle Service, Assistant Professor orthopedische chirurgie, Yale School of Medicine, New Haven, Connecticut

“Draagbare echografie is goedkoper, direct beschikbaar en biedt een uitstekende resolutie zonder straling. Daar komt nog bij dat MRI soms lastig te plannen is, niet naar het point-of-care gebracht kan worden en niet gebruikt kan worden voor patiënten met een pacemaker of die aan claustrofobie lijden.”

Levon Nazarian, MD, professor radiologie,
vicevoorzitter onderwijs,
 directeur spierechografie,
Jefferson Medical College van de Thomas Jefferson University,
 Philadelphia, Pennsylvania

Gerelateerde artikelen

Page Category: