SonoAccess echografietrainingsapp

SonoAccess Ultrasound App

SonoAccess echografie-app

Een patiënt heeft volgens ons de beste kansen om beter te worden met een arts aan zijn of haar bed die de juiste informatie heeft en doortastend kan optreden. Daarom hebben we SonoAccess ontwikkeld, onze gratis echografie-app waarmee u vol vertrouwen met scannen aan de slag gaat. Als u SonoAccess downloadt, krijgt u een uitstekende echografie-app met uitgebreide klinische educatieve inhoud, producthandleidingen, instructievideo's, klinische beelden en referentiegidsen voor point-of-care-echografie.

Download de echografie-app voor uw telefoon of tablet.

  

 


Gratis POCUS-training

Aan de slag gaan met SonoAccess is heel eenvoudig. Maak eerst een keuze uit meer dan 13 medische specialismen. U kunt er ook meerdere kiezen, waarna uw gepersonaliseerde gebruikersprofiel u de meest relevante educatie inhoud in de app biedt.

Wanneer u SonoAccess opent, belandt u op de "What's New"-homepage: de beste plek voor de nieuwste verhalen van gebruikers, artikelen, producthandleidingen en klinische beelden voor elk specialisme. Zo blijft u altijd op de hoogte van de meest actuele klinische informatie en nieuws over Sonosite-producten.


Klinische video's en beelden

Anatomische herkenning en onderzoekstechnieken zijn cruciaal bij point-of-care-echografie. Daarom hebben we in samenwerking met klinisch instructeurs honderden video's en beelden geproduceerd, ingedeeld op specialisme, klinische toepassing en Sonosite-systeem.

Klinische handleidingen of scanvideo's gevonden die u nuttig vindt?

Deel ze met een collega. Met SonoAccess kunt u klinische educatieve inhoud gemakkelijk delen via onze nieuwe socialemedia-integratie.


Inhoud downloaden voor offline gebruik

Voor zowel beginners als experts in het gebruik van point-of-care-echografie is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot klinische inhoud. SonoAccess biedt u de mogelijkheid om instructievideo's, casestudy's, producthandleidingen en beelden rechtstreeks naar uw telefoon te downloaden.

Wilt u toegang tot uw inhoud zonder internetverbinding?

Geen probleem. SonoAccess-inhoud die u eenmaal hebt gedownload, is zelfs toegankelijk als u geen internetverbinding hebt. Ga naar het tabblad 'Downloads' en kies uit de gidsen, video's, handleidingen of beelden die u hebt gedownload.

 

 

Aan de slag met SonoAccess

Wilt u aan de slag met onze echografie-app maar weet u niet waar u moet beginnen? Bekijk dan onze YouTube-videohandleiding. Daarin leggen we stap voor stap uit hoe u de app downloadt en installeert, een account aanmaakt, uw medisch specialisme kiest en inhoud downloadt voor offline gebruik. Bekijk hier alle video's en download hieronder de app.