Sonosite-training op maat

We begrijpen dat u soms een net iets andere training nodig hebt dan onze geplande cursusonderwerpen of Visual Medicine®-workshops. In dat geval raden we u aan om contact met ons op te nemen zodat we andere opties kunnen voorstellen die beter aansluiten op uw opleidingseisen.

Sonosite heeft bijvoorbeeld lokale specialisten op het gebied van klinische toepassingen die persoonlijk met u of uw team kunnen samenwerken en we geven regionale workshops van een halve dag over een wisselend aantal onderwerpen die vaak worden afgestemd op de lokale vraag. Als u eenmaal met een vertegenwoordiger van Sonosite hebt gesproken, komt u wellicht tot de conclusie dat een van onze artsen of gespecialiseerde echografisten u een informele training op locatie kan geven. Of misschien ontdekt u dat een van de partners van Sonosite de ideale CME-cursus biedt en Sonosite-systemen gebruikt voor zijn praktische trainingen.

Neem contact op met uw Sonosite-vertegenwoordiger (of bel +1-877-290-4911) zodat we samen met u een educatief programma kunnen samenstellen dat perfect is afgestemd op uw specifieke eisen.