Point-of-care-echografie voor vrouwengeneeskunde

Heeft de vrouwengeneeskunde baat bij point-of-care-echografie?

Het gebruik van point-of-care-echografie in de vrouwengeneeskunde kan zorgverleners meer diagnostische zekerheid bieden, de efficiëntie verhogen en het aantal complicaties verminderen. Daardoor worden de totale zorgkosten ook lager.

De echografiesystemen van Sonosite kunnen algemene diagnostische en interventionele ingrepen efficiënter en nauwkeuriger maken, behandelplannen stroomlijnen en ongerustheid bij patiënten verminderen.

Meer efficiëntie

Bij gebruik van echogeleiding in plaats van stereotactische techniek voor borstbiopsie daalt de duur van het ruimtegebruik met 37 procent en de tijd van de arts met 31 procent.1

Hogere patiënttevredenheid

93 procent van de patiënten was tevreden met de echogeleide borstingreep.2

Hoe wordt POCUS gebruikt in de vrouwengeneeskunde?

Sonosite werkt nauw samen met gynaecologen en chirurgen om echografieoplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de klinische vereisten. Zorgverleners kunnen met de systemen van Sonosite in het volste vertrouwen diagnostische onderzoeken uitvoeren, massa's en laesies localiseren, biopsies geleiden en voor elke patiënt een geschikte behandeling beginnen.

Voorbeelden van het gebruik van point-of-care-echografie in de vrouwengeneeskunde zijn:

  • Geleiding van percutane hollenaaldbiopsieën voor een nauwkeurigere weefselafname
  • Naaldgeleiding bij de aspiratie van cystes
  • Ovarium- en uterusonderzoeken, endometriummetingen
  • Volgen van de foetale ontwikkeling met metingen en berekening van uitgerekende datum

Wat onze klanten zeggen

“[Cryoblation] is niet iets wat je met palpatie kunt doen, of op het gevoel. Zonder echografie kun je dat gewoon niet doen.”

Dr. Deanna Attai, chirurg, bespreekt het gebruikt van echogeleiding bij cryoablatie.

Draagbare, duurzame echografie voor vrouwengeneeskunde

De echografiesystemen van Sonosite zijn zeer draagbaar, zodat u ze van kantoor mee naar de operatiekamer kunt nemen. De echografieoplossingen van Sonosite staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dankzij hun gestroomlijnde interface kunt u zich concentreren op uw patiënt en de ingreep in plaats van op de technologie.

We bieden een tonaangevende garantie van 5 jaar en lage totale eigendomskosten zonder jaarlijkse onderhoudscontracten.

Sonosite levert een portfolio van echografieproducten met de volgende kenmerken:

  • Geavanceerde beeldvormingsfuncties voor een uitstekende beeldkwaliteit met minimale toetsbediening
  • Vloeistofdicht oppervlak dat snel en eenvoudig gereinigd en gedesinfecteerd kan worden
  • In minder dan 25 seconden van koude start tot scannen
  • Voldoen ruimschoots aan de Amerikaanse militaire specificaties voor duurzaamheid
  • Uitgebreide trainings- en onderwijsprogramma's

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een demonstratie in te plannen.

Educatieve hulpbronnen over POCUS voor vrouwengeneeskunde

Bent u een nieuwe echografiegebruiker of een ervaren arts die meer wil weten over de uitgebreide mogelijkheden van echografie? Sonosite is uw educatieve partner. We bieden tal van opties, zoals klinische supportmedewerkers om u te helpen met uw echografieapparatuur, op uw wensen afgestemde training op locatie, online opfrisprogramma's en regionale cursussen door hooggekwalificeerde artsen.

Echografie-app SonoAccess: onze gratis echografie-app brengt echografietrainingen binnen handbereik. Als u SonoAccess downloadt, krijgt u een uitstekende echografie-app met uitgebreide klinische educatieve inhoud, producthandleidingen, instructievideo's, klinische beelden en referentiegidsen voor point-of-care-echografie. Download de app

Sonosite Institute: leer de beste echografiepraktijken met exclusieve content voor klanten. Het Sonosite Institute biedt zowel beginnende als ervaren gebruikers van point-of-care-echografie meer kennis over de beste hedendaagse praktijken voor echografie. Meer informatie over het Sonosite Institute

1. Mainiero MB, et al. Preferential use of sonographically guided biopsy to minimize patient discomfort and procedure time in a percutaneous image-guided breast biopsy program. J Ultrasound Med 2002;21(11):1221-6.
2. Evans KD. Investigating patient satisfaction as an outcome for ultrasound-guided breast procedures. J Diagn Med Sonog 1998;14(3):107-112.

Page Category: