Fujifilm Healthcare - innovatie voor betere patiëntenresultaten

Fujifilm is algemeen bekend als een bedrijf dat zich specialiseert in fotografie, maar vanaf het prille begin legt het bedrijf zich ook toe op gezondheidstechnologie.

Van vroege innovaties op het gebied van röntgenfilm tot moderne beeldvormingstechnologie, medische informatica, regeneratieve geneeskunde, biofarmaceutische en farmaceutische producten: Fujifilm ontwikkelt oplossingen om de patiëntenzorg en -resultaten te verbeteren.

Fujifilm Sonosite is als onderdeel van Fujifilm Healthcare voortdurend in ontwikkeling om het leven van mensen overal ter wereld te verbeteren. We gebruiken onze expertise op het gebied van echografie om de nieuwste technologieën te leveren voor het volledige patiëntenzorgtraject, van preventie tot diagnose en behandeling.

"We hebben tegenwoordig te maken met een toegenomen, vergrijzende bevolking, ziekere patiënten met meer chronische aandoeningen, toenemende zorgkosten per persoon, slechtere uitkomsten van de gezondheidszorg, dure technologische ontwikkelingen en een onhoudbare stijging van de uitgaven. We moeten ons focussen op patiëntgerichte zorg. De ervaring van de individuele patiënt is dan ook de motor achter onze zoektocht naar innovatieve oplossingen om de zorg en de resultaten voor patiënten te verbeteren. Bij Fujifilm zijn we constant bezig onze ideeën verder vorm te geven om het leven van mensen over de hele wereld te verbeteren. Point-of-care-echografie wordt steeds vaker gebruikt in diagnostische en procedurele geleidingstoepassingen die niet alleen de veiligheid voor de patiënt en de efficiëntie van de workflow vergroten, maar ook leiden tot minder complicaties en kosten.  We zijn er trots op de hulpmiddelen te ontwikkelen waarmee artsen de best mogelijke zorg kunnen bieden."

- Diku Mandavia, MD, FACEP, FRCPC, Chief Medical Officer en Senior Vice President van Fujifilm Sonosite Inc. en Fujifilm Medical Systems U.S.A., Inc.

Ga voor meer informatie naar www.fujifilmhealthcare.com
 


Page Category: