Welk point-of-care-echografieapparaat gebruiken ziekenhuizen het meest?

Sonosite and the 2017 KLAS report

Sonosite is de meest gebruikte en overwogen POCUS-leverancier

KLAS, een onafhankelijk onderzoeksbureau in de gezondheidszorg, ondervraagt elk jaar duizenden professionals in de gezondheidszorg over de producten en diensten die hun organisaties gebruiken. Uit het KLAS-rapport van dit jaar, Ultrasound Imaging 2017, blijkt dat Sonosite de meest gebruikte en overwogen leverancier van point-of-care-echografiesystemen is.

"KLAS richtte zich niet specifiek op organisaties die Sonosite gebruiken, maar bijna twee derde van de respondenten die GE Healthcare, Philips, Siemens of Toshiba Medical voor andere echografietoepassingen gebruiken, bleken Sonosite te gebruiken voor hun huidige point-of-care-echografie. Zorgaanbieders overwegen Sonosite ook het vaakst voor toekomstige point-of-care-echografieapparatuur, op afstand gevolgd door GE Healthcare en Siemens.""We gebruiken momenteel point-of-care-echografie, maar we hebben wat problemen. De artsen willen Sonosite kopen en sommige van onze ziekenhuizen hebben inderdaad een systeem van Sonosite gekregen. We hebben een prijsopgave aangevraagd maar het bestuur heeft die afgewezen. Maar volgens de artsen heeft Sonosite veel betere apparatuur voor anesthesie, het plaatsen van lijnen en zenuwblokkades. Het product van Sonosite levert ook betere beelden en is gemakkelijker te gebruiken doordat er niet zo veel stappen doorlopen hoeven te worden." 

- Executive Director Imaging 

 


Download de samenvatting van het rapport

Wilt u meer lezen over hoe andere leveranciers van point-of-care-echografie het doen ten opzichte van Sonosite? Lees wat zorgaanbieders zeggen over de duurzaamheid, de beeldvorming en het gebruiksgemak van Sonosite, en waarom Sonosite vaker wordt gebruikt en overwogen voor point-of-care-echografie dan GE, Phillips en Mindray. 

 

Nu downloaden


Welk echografieapparaat van Sonosite is geschikt voor u?

U wilt het zorgtraject voor uw patiënten verbeteren en point-of-care-apparaten van Sonosite kunnen daarbij helpen. Ontdek welk point-of-care-echografieapparaat van Sonosite geschikt is voor u.

Page Category: