De waarde van visualisatie

Kwaliteit van zorg

Verbeter de veiligheidsscore van uw ziekenhuis.

Kwaliteit is belangrijk! De CMS in de VS zal ziekenhuizen niet langer vergoeden voor bepaalde in het ziekenhuis opgelopen aandoeningen, waaronder iatrogene pneumothorax. Point-of-care-echografie kan deze complicatie helpen elimineren en de kwaliteitsscores van het ziekenhuis verbeteren.

Casestudy bekijken


Efficiëntie

Verhoog de efficiëntie van artsen met ziekbedechografie

Greenville Health System bespaart tijd en geld en verbetert de patiënttevredenheid met zijn innovatieve, op echografie gebaseerde klinische zorgtraject voor schouderletsels. Door gebruik te maken van echografie bij de patiëntbed, kunnen artsen de patiënt in real time een diagnose geven zonder te moeten wachten op een MRI.

Casestudy bekijken


Patiëntveiligheid

Elimineer iatrogene pneumothorax

Het Memorial Hermann Health System maakt gebruik van point-of-care-echografie om mechanische complicaties bij het inbrengen van een centrale veneuze katheter te elimineren. Leer hoe ook uw ziekenhuis deze complicaties volledig kan uitsluiten.

CMS vergoedt ziekenhuizen niet voor de extra kosten als gevolg van een iatrogene pneumothorax. Ontdek hoe u deze in het ziekenhuis opgelopen aandoening kunt elimineren door middel van point-of-care-echografie.

Casestudy bekijken


Patiënttevredenheid

Behaal hogere patiënttevredenheidsscores

Veel ziekenhuissystemen koppelen de tevredenheid van de patiënt aan de vergoeding. Met echografie kunnen artsen een nauwkeurige diagnose stellen zonder hun patiënten ooit alleen te laten. Ontdek hoe echografie de tevredenheid verbetert. Het is niet verwonderlijk dat patiënten de vaardigheden en bekwaamheid van hun arts hoger inschatten als die gebruikmaakt van point-of-care-echografie.

In deze studie werd het verband tussen ziekbedechografie en verbeterde patiënttevredenheid gemeten.

De resultaten waren duidelijk:

  • Patiënten die een echografie aan bed kregen, hadden aanzienlijk hogere tevredenheidsscores
  • Spoedartsen kregen een hogere waardering van patiënten wanneer zij gebruikmaakten van ziekbedechografie.

Conclusie: ziekbedechografie heeft het potentieel om niet alleen de zorg en diagnose te versnellen, maar ook om tevredenheidsscores te maximaliseren en de relatie tussen patiënt en arts te verbeteren. . .

Samenvatting lezen


Kostenbesparing

Verlaag kosten met echografiegeleide perifere infuusplaatsing

Vermijd onnodige kosten met echogeleide plaatsing van perifere infusen. Hierdoor kunt u de plaatsing van centrale lijnen vermijden bij patiënten met moeilijke vaattoegang.

Casestudy bekijken


Sonosite Solutions

Laat Sonosite helpen bij de implementatie van een uitgebreid beheersysteem voor centrale lijnen dat uniek is voor uw praktijkomgeving.

Contact

Page Category: