Serviceovereenkomsten SonoProtect

SonoProtect - EII carried to bedside

De bescherming van uw investering in patiëntenzorg uitbreiden of verlengen

We willen dat u uw aandacht kunt richten op het behandelen van patiënten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw echografiesysteem. Daarom bieden de SonoProtect®-serviceovereenkomsten van Sonosite u maximale garantiedekking met aanvullende productbescherming of verlening van uw huidige Sonosite-garantie.

Maximaliseer uw garantiedekking met Total Coverage

Uw echografiesysteem wordt geleverd met de toonaangevende Sonosite-garantie die uw investering beschermt tegen interne storingen en het per ongeluk laten vallen van transducers.

U kunt uw standaarddekking ook uitbreiden met een SonoProtect Total Coverage-serviceovereenkomst. U ontvangt dan alle voordelen van onze standaardgarantie plus dekking tegen verkeerd gebruik van uw echografiesysteem.

Bovendien krijgt u met voorrang de beschikking over software-updates voor uw Sonosite-systeem zodat u altijd de nieuwste versie gebruikt. Total Coverage-bescherming is overdraagbaar, mocht u besluiten voor het einde van de serviceovereenkomst te upgraden naar een nieuwer point-of-care-echografiesysteem van Sonosite.

SonoProtect Total Coverage-serviceovereenkomsten zijn beschikbaar in stappen van een jaar.

Verleng uw toonaangevende Sonosite-garantie met extra jaren bescherming

Bescherm uw echografie-investering langer door uw toonaangevende garantie te verlengen met een SonoProtect-serviceovereenkomst. Kies voor SonoProtect Standard of Total Coverage, beschikbaar in stappen van een jaar.

 

Voordeel SonoProtect
Standard
SonoProtect
Total
Reparatie of vervanging van systemen en transducers bij interne storingen
Dekking van het per ongeluk laten vallen van transducers, inclusief gescheurde behuizing
Leen- of vervangende apparatuur binnen 24 uur
Reparatie of vervanging van systemen en transducers bij verkeerd gebruik  
Overzetten van uw bestaande dekking bij het opwaarderen van uw Sonosite-systeem  
Testen en certificeren van systeemprestaties voor ACR-accreditatie (American College of Radiology)  
Eerste prioriteit voor de beschikbaarheid van software-updates  
Opwaarderingsprogramma voor technologie  

* Er gelden uitsluitingen en de specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Zie de algemene voorwaarden van SonoProtect voor gedetailleerde informatie over elk programma. Sonosite verstrekt geen garantie op producten die niet zijn aangeschaft via een geautoriseerde distributeur. Voor diergeneeskundige producten kunnen andere voorwaarden gelden.

Page Category: