Lever betere zorg met Sonosite-echografie

Vind de antwoorden die u zoekt met Sonosite-echografie

Artsen willen antwoorden en daarom ontwerpen wij onze point-of-care-echografiesystemen die artsen het vertrouwen bieden dat ze op het juiste moment de juiste antwoorden kunnen krijgen. Ontdek waarom meer artsen voor echografiesystemen van Sonosite kiezen dan van enig ander merk.


Uw processen vereenvoudigen

In een medische wereld die steeds complexer wordt, helpen we barrières te slechten zodat zorgaanbieders zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: patiëntenzorg. Sonosite Synchronicity-procesbeheer biedt een complete oplossing voor de administratieve problemen van artsen die point-of-care-echografie toepassen. Daarmee kunt u betere processen creëren en afdwingen, zowel binnen afdelingen als binnen een compleet zorgsysteem.


Draadloos opladen

Maak korte metten met vieze snoeren en lege batterijen. Met de PowerPark van Sonosite kunt u uw systeem op een handige, centrale locatie neerzetten zonder dat u op zoek hoeft naar een vrij stopcontact. 


Aanpassen aan kleine ruimtes

Als er veel medisch personeel aanwezig is in uw traumazone en er weinig plaats is, wilt u geen echografietoestel dat alle ruimte in beslag neemt. Daarom hebben onze draagbare echografietoestellen een kleine voetafdruk en nemen ze zo weinig mogelijk plaats in.


Zorgen over infecties verminderen

Infectiebeheersing is cruciaal voor optimale patiëntenzorg en het is niet altijd eenvoudig om te weten wanneer een apparaat schoon is. Daarom zorgen we ervoor dat al onze echografiesystemen bestand zijn tegen honderden uren schoonmaken en desinfecteren.


#mysonosite

Artsen zijn onze grootste inspiratiebron en we werken dan ook graag met hen samen om barrières in de patiëntenzorg te slechten. Gebruik op Twitter de hashtag #mysonosite en laat zien hoe u en uw team uw Sonosite gebruiken.

Page Category: