Carrières

Sonosite - Visualiseer uw toekomst

Kies voor een carrière die echt loont. Van de meest afgelegen en spartaanse tot de meest volledig uitgeruste omgevingen zoals onderzoeksfaciliteiten, ziekenhuizen en klinieken: artsen over de hele wereld vertrouwen op echografiesystemen van Sonosite.

Sonosite is opgericht op grond van een eenvoudig idee: een echografiesysteem zou overal mee naartoe genomen moeten kunnen worden. En dat hebben we wel aangetoond. De echografiesystemen van Sonosite zijn al gebruikt op de Mount Everest, bij hulpverlening tijdens rampen, op het slagveld, in vliegtuigen en op schepen. En we blijven altijd verder innoveren. Niet alleen bij Sonosite, maar ook bij VisualSonics, onze preklinische dochteronderneming, wereldleider op het gebied van realtime in vivo micro-imagingsystemen met een hoge resolutie.

Groeien in uw carrière

Als een dynamisch en snelgroeiend wereldbedrijf bieden we uitdagende kansen, zodat u uw carrière kunt laten groeien. De organisatie Sonosite:

  • Waardeert en omarmt culturele diversiteit
  • Ondersteunt uw ontwikkeling, prestaties en groei via een doortastend prestatiemanagementproces
  • Biedt talloze trainingsmogelijkheden, waaronder online opties: u kunt altijd en overal verder leren
  • Biedt concurrerende voordeelprogramma's in elke markt

Help de gezondheidszorg en wetenschap vooruit

Bij Sonosite bouwt u aan uw toekomst en werkt u samen met andere mensen die elke dag streven naar groei en innovatie, en die als bedrijf gepassioneerd samenwerken om de gezondheidszorg en de wetenschap te helpen evolueren. Wij maken het verschil voor patiënten, dokters en onderzoekers over de hele wereld.

Gelijke kansen/positieve acties

Fujifilm Sonosite is een werkgever die gelijke kansen biedt. Alle gekwalificeerde kandidaten worden in overweging genomen voor vacatures, ongeacht ras, huidskleur, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, religie, nationaliteit, leeftijd, beschermde veteranenstatus, handicaps of enig andere door de wet beschermde eigenschap.

Heb je een beperking waarvoor je tijdens het sollicitatieproces ondersteuning en/of redelijke aanpassingen nodig hebt, neem dan contact op met de afdeling Human Resources van Fujifilm Sonosite via 1.877.290.4911

Sonosite gaf me de kans om mijn passie te volgen en bij te dragen aan de vooruitgang van de medische wetenschap dankzij innovatieve producten en uitmuntende professionals. Een prachtige plek om aan je carrière te werken en je professionele doelen te bereiken.

– H. Tomoaki

Page Category: