Leer hier. Niet hier.

September 19, 2019

Omdat bij medische opleidingen echografie niet uitgebreid aan de orde komt, moeten artsen vervolgopleidingen volgen om deze essentiële technologie onder de knie krijgen in een vaak chaotische SH of andere stressvolle situaties. Juist om dat aan te pakken is het Sonosite Institute in het leven geroepen. Het Sonosite Institute geeft POCUS-gebruikers de mogelijkheid om de technieken, toepassingen en best practices te leren waar en wanneer het hen gelegen komt.

Met behulp van de online trainingen, de uitgebreide elektronische bibliotheek, de webinars en andere bronnen van het Sonosite Institute kunnen gebruikers in hun eigen tempo en in een relaxte, overzichtelijke omgeving echografie leren in plaats van een hectische klinische omgeving. Op zijn beurt versterkt deze bijscholing het vermogen en het zelfvertrouwen van de arts om zowel diagnostische en procedurele point-of-care echografietoepassingen aan het ziekenhuisbed of buiten ziekenhuizen uit te voeren. Het beste van alles is dat de diensten van het Sonosite Institute gratis zijn bij elke aankoop van een Sonosite-echograaf.

Het Sonosite Institute is nu beschikbaar in zes talen

Het Sonosite Institute is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits , Japans, Spaans en Chinees. Met deze uitbreiding in taalversies heeft u toegang tot dezelfde uitgebreide en intuïtieve trainingsmaterialen in de taal van uw voorkeur. Alle webinars en video's zijn voorzien van ondertiteling en alle geschreven inhoud is vertaald.

Fujifilm Sonosite nodigt u van harte uit om eens te komen kijken bij het Sonosite Institute. Ontdek hoe u uw echografiedeskundigheid kunt vergroten en een Sonosite-systeem zo breed mogelijk kunt inzetten op https://www.sonosite.com/education/sonosite-institute.

Share